Voor de meeste ondernemers zijn zaken als Financiële Administratie, Salarisadministratie, Belastingaangiften en Fiscale Zaken geen dagelijkse bezigheden. Dit wordt eigenlijk allemaal als ingewikkeld en lastig ervaren.

Administratiekantoor Martin Vlaanderen is gevestigd in Huizen. Binnen het werkgebied vallen het Gooi-, Vecht- en Eemstreek en Zuidelijk Flevoland. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van financiële, administratieve en fiscale diensten voor het MKB en de ZZP-er. Ik neem u graag de administratieve taken uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen activiteiten: Ondernemen en uw Vak uitoefenen !!

Ik sta garant voor duidelijkheid en het nakomen van gemaakte afspraken, maar prefereer bovenal een persoonlijke, open en eerlijke wijze van samenwerken. Ik help u bij het opzetten, het invoeren in en het beheren van uw financiële administratie, U kunt ervoor kiezen een deel zelf uit te voeren of het in zijn geheel aan mij over te laten. Ook het opstellen van uw jaarrekening en het doen van uw belastingaangiften voer ik voor u uit, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

 

Al met al biedt Administratiekantoor Martin Vlaanderen u een uitstekend pakket aan dienstverlening en is de ideale partner ten behoeve van uw boekhouding en BTW-aangifte. Ook voor het voeren van een boekhouding voor de ZZP-er en Freelancer. En dat voor een zeer schappelijk tarief!

En natuurlijk ben ik er ook voor de particulier en de student !!